Stefan Florin
Detta är min resa...
Kapitel 1: Min egen väg
Jag har alltid varit nyfiken av mig. Allt skall skruvas isär och undersökas. Väckarklockor, leksaker, datorer... Vill veta hur man gör. Kan själv!
Jag har också gått min egen väg. Inte nöjt mig med att följa alla andra.
Har många gånger uppfattats som lite udda och enstörig. Velat något mer...
Ibland ställer livet en på hårda prov som gör att man omvärderar tillvaron. Vi fick en son som kräktes i stort sett varje natt i 3 år innan det konstaterades att han var mjölkproteinallergiker. Hustrun drabbades av graviditetsklåda, flertalet lunginflammationer och depression. 2 barndomskamrater gick bort i cancer. Man får sig en tankeställare...
Efter att ha jobbat inom stora företag som Ericsson och Hewlett-Packard i många år beslutade jag mig för att starta eget.  Ville bryta mig fri och leva livet på mina villkor. Livet är för kort för att inte göra det man vill. Men vad är det då man vill?
Efter att ha jobbat som IT-tekniker i 15 år så var det nära till hands att starta en IT-firma. Jag kunde ju det. Men det gick trögt. Hade mycket fokus på familjen och det var nog så att jag inte brann för IT-yrket längre. Jag ville hjälpa andra men hur och med vad?
Jag började intressera mig för marknadsföring på internet. Detta område var spännande och speciellt då sökmotoroptimering. Det här var ett område som jag begrep och började inse potentialen. Jag började implementera vad jag läste mig till och jag började se resultat. Wow! Häftigt!
Kapitel 2: Reset på livet
Då slog något ner som en bomb! Någonting värre än något annat jag varit med om!
Min hustru fick en allvarlig stroke...
Allt rasade samman. I 1,5 månad låg hon på sjukhus. Hon kunde tala, men i övrigt hade hon problem med allt. Hennes minne sträckte sig till 30 sekunder, hon hade balansproblem, synfel och grava, kognotiva problem för att bara nämna några. Efter de 1,5 månaderna så fick hon komma på rehab på annan ort och jag fick lite distans till det som hänt. Vad skall jag göra nu? Jag hade en firma som gick knackigt och en 6-årig son att ta hand om. Skulle jag fortsätta firman eller skulle jag gå tillbaks till vanligt jobb? Nej, fasiken heller! Nu skall jag gå all in på det jag verkligen brinner för!
Jag sadlar om firman till en marknadsföringsbyrå och börjar utbilda mig. Jag köper flertalet onlineutbildningar inom SEO och digital marknadsföring från några av världens mest ansedda ledare inom området och börjar studera. Varenda ledig stund går åt. 100-tals timmar. Läsa, testa och implementera.
Och nu börjar det ge resultat! Nu känner jag att jag har vad som krävs för att lyckas online.
Jag känner starkt att jag har en kunskap inom sökmotoroptimering som jag verkligen kan konkurrera med. Att jag verkligen kan leverera vassare SEO än de ledande SEO-företagen här i Sverige.
Och att jag dessutom är övertygad att jag kan hjälpa många företag att lyckas bättre med sin marknadsföring online.
Jag tänker slå i underläge, och jag tänker slå hårt!
För min hustrus skull. För min son. Och framför allt för MIN skull!
Reset
Följ mig och Florin IT på sociala kanaler...
Copyright © 2017 - Stefan Florin
Powered By ClickFunnels.com